Мотоциклистот Стравер почина од повредите добиени на Дакар релито

Организаторите на Дакар релито потврдија дека холандскиот мотоциклист Едвин Стравер починал од сериозните повреди кои ги доби при падот на …

Мотоциклистот Стравер почина од повредите добиени на Дакар релито Прочитај повеќе