Хамилтон: Морав да го отпуштам мојот татко

Луис Хамилтон е возач каков што Формула 1 нема видено, со седум светски титули, со огромна доминација во годините со …

Хамилтон: Морав да го отпуштам мојот татко Прочитај повеќе