Сензационален гол со „двојна петица“ во Парагвај (видео)

Голот со „двојна петица“ од парагвајската лига предизвика вистинска сензација на Интернет и многумина велат дека иако уште е март, …

Сензационален гол со „двојна петица“ во Парагвај (видео) Прочитај повеќе