Салах даде гол од корнер, Египет го „прегази“ Есватини (видео)

Додека европските репрезентации ги играат натпреварите од Лигата на нации, африканските се борат за место на Африканскиот куп на нации, …

Салах даде гол од корнер, Египет го „прегази“ Есватини (видео) Прочитај повеќе