(Видео) Гал со победа на „кралската“ етапа, Вингегард го „скрши“ Погачар

Австриецот Феликс Гал е победник на „кралската“ 17. етапа на Тур де Франс со 69 километри алпско искачување пред Сајмон …

(Видео) Гал со победа на „кралската“ етапа, Вингегард го „скрши“ Погачар Прочитај повеќе