Хјустон астрос ја освоија Светската серија во безбол

Хјустон астрос стигнаа до својата втора титула од Светската серија, откако со 4:1 победата над Филаделфија филис ја добија финалната …

Хјустон астрос ја освоија Светската серија во безбол Прочитај повеќе