Top Sport

Филип Хрговиќ

Хрватската тешкашка надеж – Хрговиќ со победа во првата рунда

Хрватскиот боксер во тешка категорија, Филип Хрговиќ го „уништи“ чешкиот ривал Павел Шоур со нокаут во првата рунда за своја …

Хрватската тешкашка надеж – Хрговиќ со победа во првата рунда Прочитај повеќе

Scroll to Top