Исланд го има кандидатот за најзасрамувачкиот автогол (видео)

Исланд во последните неколку години влезе во историјата како најмала нација која се пласирала, прво на Европско, а потоа и …

Исланд го има кандидатот за најзасрамувачкиот автогол (видео) Прочитај повеќе