Луда борба во Белград: Васо провоцираше пред мечот, но Кроата го порази и во реваншот

Франциско „Кроата“’ Барио уште еднаш го совлада Васа Бакочевиќ во кафезот на салата Пионир во Белград. Да потсетиме, првиот меч …

Луда борба во Белград: Васо провоцираше пред мечот, но Кроата го порази и во реваншот Прочитај повеќе