Десет натпревари суспензија за Гаги Николиќ

Тренерот на МЗТ Скопје, Драган Николиќ, доби жестока казна за инцидентот што го предизвика во неделата, на натпреварот против Кожув. …

Десет натпревари суспензија за Гаги Николиќ Прочитај повеќе