Top Sport

Гелор Канга

Канга тврди дека е роден 1990 година, а мајка му починала четири години порано

Играчот од средниот ред на Црвена звезда, Гелор Канга ќе мора да се појави пред Африканската фудбалска федерација (CAF) поради …

Канга тврди дека е роден 1990 година, а мајка му починала четири години порано Прочитај повеќе

Канга го фалсификувал името, државјанството и годините – Габон можат да бидат исфрлени од Африканскиот куп

Фудбалерот на Црвена звезда, Гелор Канга, се „главен актер“ во скандалот, кој би можел да ја елиминира неговата репрезентација од …

Канга го фалсификувал името, државјанството и годините – Габон можат да бидат исфрлени од Африканскиот куп Прочитај повеќе

Scroll to Top