Подолски се враќа дома, во Горник!

Поранешниот германски репрезентативец, Лукас Подолски, најверојатно својата кариера ќе ја продолжи во Горник Забже, полскиот клуб каде што ја започна …

Подолски се враќа дома, во Горник! Прочитај повеќе