Хаос во Холандија – фудбалерите и стјуардите јадеа ќотек од хулиганите (видео)

Дека хулиганизмот и хаосот на стадионите не е ограничен на источна Европа најдобро се виде во неделата кога во холандската …

Хаос во Холандија – фудбалерите и стјуардите јадеа ќотек од хулиганите (видео) Прочитај повеќе