Top Sport

Густаво Маја

Барса го купија Густаво Маја и поставија откупна клаузула од 300 милиони

Барселона потврдија дека потпишале договор со талентот на Сао Пауло, Густаво Маја, кој добива договор до 2025 година и за …

Барса го купија Густаво Маја и поставија откупна клаузула од 300 милиони Прочитај повеќе

Scroll to Top