„Хејло“ првпат спаси живот на возач (видео+галерија)

Уредот за безбедност на возачите познат под името „Хејло“ (ореол) беше критикуван кога беше воведен во Формула 1 оваа сезона, …

„Хејло“ првпат спаси живот на возач (видео+галерија) Прочитај повеќе