Top Sport

Хезус Ерада

Вуелта: Деби победа за Родригез, Ерада уште еден ден во црвено

Шпанскиот дебитант Оскар Родригез направи изненадување на тешкото искачување Ла Кампенора за да ги остави зад себе Рафал Мајка и …

Вуелта: Деби победа за Родригез, Ерада уште еден ден во црвено Прочитај повеќе

Scroll to Top