Момче на колена и во солзи го молеше Калехон да остане во Боливар (видео)

Од јужноамериканскиот фудбал честопати ни пристигнуваат грди сцени и необични ситуации, но овојпат од Боливија доаѓа една навистина срцепарателна приказна. …

Момче на колена и во солзи го молеше Калехон да остане во Боливар (видео) Прочитај повеќе