Хрватскиот тренер си замина од ОФК Титоград, му го украдоа БМВ-то со пршутот!

Хрватскиот тренер Игор Памиќ си замина од челното место во црногорскиот клуб ОФК Титоград од Подгорица откако не му беа …

Хрватскиот тренер си замина од ОФК Титоград, му го украдоа БМВ-то со пршутот! Прочитај повеќе