Top Sport

Име Удока

Бостон Селтикс го суспендираа тренерот – Удока ќе ја пропушти целата сезона

Бостон Селтикс го суспендираа тренерот Име Удока (45). Поради кршење на клупските правила, Удока ќе ја пропушти целата сезона 2022/2023. …

Бостон Селтикс го суспендираа тренерот – Удока ќе ја пропушти целата сезона Прочитај повеќе

Scroll to Top