Чешка УФЦ сензација – Прохазка со луд нокаут со лакт!

Чешката УФЦ сензација, Јиржи Прохазка го имаше најимпресивниот нокаут на УФЦ Вегас 25 во саботата, откако поранешниот шампион од РИЗИН …

Чешка УФЦ сензација – Прохазка со луд нокаут со лакт! Прочитај повеќе