Почина неврохирургот Јовица Угриновски, голем пријател на спортот

Еден од врвните неврохирурзи и почесен претседател на Федерацијата на планински спортови на Македонија, професор д-р Јовица Угриновски, почина утрово …

Почина неврохирургот Јовица Угриновски, голем пријател на спортот Прочитај повеќе