Поминаа 35 години од најлегендарниот натпревар на Југославија (видео)

Пред точно 35 години на сплитскиот стадион „Пољуд“ се одигра најлегендарниот натпревар на фудбалската репрезентација на поранешна Југославија – драматичната …

Поминаа 35 години од најлегендарниот натпревар на Југославија (видео) Прочитај повеќе