Корона-измама: Вчера имале 25 заразени со Ковид 19, денес сите се здрави!

Чудни информации стигнуваат од казахстанскиот клуб, Кајсар Кизилорда. Откако вчера проструи информацијата дека 25 фудбалери на овој клуб се позитивни …

Корона-измама: Вчера имале 25 заразени со Ковид 19, денес сите се здрави! Прочитај повеќе