Селта ќе му врачи отказ на Кудет

Селта му врачи отказ на Аргентинецот Едуардо Кудет, на неговото место ќе дојде Португалецот Карлос Карвалјал. Селта нема победа на …

Селта ќе му врачи отказ на Кудет Прочитај повеќе