Блатер откри кој и за колку пари му озвоможил на Катар да биде домаќин на СП

Светското првенство во Катар започнува за 12 дена, по тој повод се огласи огласи и Сеп Блатер (86), поранешниот претседател …

Блатер откри кој и за колку пари му озвоможил на Катар да биде домаќин на СП Прочитај повеќе