Каза Мијура има нов клуб

Легендарниот Јапонец, 55-годишниот Казијошу Мијура, има нов клуб. Играчот кој низ целата кариера го носи бројот 11, потпиша договор со …

Каза Мијура има нов клуб Прочитај повеќе