Стонер: Ќе го победев Маркез!

Австралискиот двократен светски шампион во Мото ГП, Кејси Стонер верува дека ќе го победувал Марк Маркез да одлучеше да остане …

Стонер: Ќе го победев Маркез! Прочитај повеќе