Сестрата на Каваи Ленард уапсена поради убиство

Сестрата на Каваи Ленард, МВП на годинешното финале во НБА-лигата е обвинета за убиство. Кимеша Монае Вилијамс на 31 август, …

Сестрата на Каваи Ленард уапсена поради убиство Прочитај повеќе