Клеман Ноел победник на слаломот во Кицбил

Францускиот скијач, Клеман Ноел е победник на слаломот кој во рамки на Светскиот куп се возеше во Кицбил. Шест дена …

Клеман Ноел победник на слаломот во Кицбил Прочитај повеќе