Нов шок во Анадолу Ефес: Крис Синглтон доживеал срцев удар!

Кошаркарот на Анадолу Ефес, Крис Синглтон, доживеал срцев удар. Тој е префрлен во болница каде ќе му бидат извршени детални …

Нов шок во Анадолу Ефес: Крис Синглтон доживеал срцев удар! Прочитај повеќе