(Видео) Броуди по победата над Руд: И кажав на мајка ми да се смири, веќе имам 80.000 фунти

Кај мажите, најголемото изненадување досега на Вимблдон го направи Британецот Лајам Броуди, кој во пет сета го елиминираше четвртиот носител …

(Видео) Броуди по победата над Руд: И кажав на мајка ми да се смири, веќе имам 80.000 фунти Прочитај повеќе