Ласло Кубала ќе добие улица во Барселона

Фудбалскиот клуб Барселона даде поддршка на иницијативата на унгарскиот конзул една улица во каталонската престолнина да го добие името на …

Ласло Кубала ќе добие улица во Барселона Прочитај повеќе