Слутски ќе му биде тренер на Ристовски во Спортинг

Македонскиот репрезентативец Стефан Ристовски доби нов тренер во Спротинг Лисабон. „Лавовите“ од Лисабон ќе ги предводи Леонид Слутски, кој на …

Слутски ќе му биде тренер на Ристовски во Спортинг Прочитај повеќе