Блонди Марцело Брозовиќ

Марцело Брозовиќ еден од омилените ликови во соблекувалната на Интер, уште еднаш успеал до солзи да ги насмее своите соиграчи. …

Блонди Марцело Брозовиќ Прочитај повеќе