Танкоски: Мораме да ги сведеме грешките на минимум против Агуаш Санташ

Средниот бек на Еурофарм Пелистер, Марио Танкоски, вели дека неговиот тим ќе мора да ги сведе на минимум грешките во …

Танкоски: Мораме да ги сведеме грешките на минимум против Агуаш Санташ Прочитај повеќе