Top Sport

Марјан Бенеш

Боксерската легенда Бенеш беше испратен со „Хеј Словени“ (галерија)

Еден од најлегендарните боксери во историјата на поранешна Југославија, Маријан Бенеш денеска беше погребан во Бања Лука, и на негово …

Боксерската легенда Бенеш беше испратен со „Хеј Словени“ (галерија) Прочитај повеќе

Боксерскиот шампион Бенеш во тешки маки го загубил последниот меч

Вчера почина боксерскиот шампион Маријан Бенеш, за кого се велеше дека е југословенскиот Роки Балбоа. Имаше 67 години. Поради специфичниот …

Боксерскиот шампион Бенеш во тешки маки го загубил последниот меч Прочитај повеќе

Scroll to Top