Астон Мартин го ангажираат поранешниот шеф на Ферари, Матијачи

Марко Матијачи, поранешниот шеф на Ферари, наскоро ќе се приклучи на Астон Мартин во улога на консултант, јавуваат повеќе Ф1 …

Астон Мартин го ангажираат поранешниот шеф на Ферари, Матијачи Прочитај повеќе