Замер: Германскиот фудбал нема идентитет

Советникот во Борусија Дортмунд, прославениот фудбалер Матијас Замер, смета дека германскиот фудбал минува низ тежок период. Тој не бил задоволен …

Замер: Германскиот фудбал нема идентитет Прочитај повеќе