Белгискиот голман Ван Дам ја загуби битката со леукемијата на само 28 години

Белгискиот голман, Мигуел ван Дам, кој целата своја кариера играше за Серкл Бриж, починал на само 28 години по петиполгодишна …

Белгискиот голман Ван Дам ја загуби битката со леукемијата на само 28 години Прочитај повеќе