Мудрик шокиран – Шахтјор бара оштета од 100 милиони евра

Микхајло Мудрик е најголемиот талент на украинскиот фудбал. Интерсот за него не го кријат врвните европски клубови, а се шпекулира …

Мудрик шокиран – Шахтјор бара оштета од 100 милиони евра Прочитај повеќе