Тажниот „пад“ на Ихатарен продолжува – фудбалерот на Јуве уапсен во Холандија

Иако до неодамна беше сметан за еден од најталентираните млади европски фудбалери, ситуацијата на фудблерот на Јувентус, Мохамед Ихатарен продолжува …

Тажниот „пад“ на Ихатарен продолжува – фудбалерот на Јуве уапсен во Холандија Прочитај повеќе