Антјух го загуби олимпиското злато од 2012 поради позитивен допинг тест

Руската атлетичарка, Наталија Антјух ќе остане без олимпиското злато на 400 метри со пречки од Лондон 2012 поради прекршување на …

Антјух го загуби олимпиското злато од 2012 поради позитивен допинг тест Прочитај повеќе