Ндерим Неџипи стана спортски директор на Маниса

Поранешниот македонски репрезентативец, Ндерим Неџипи, е нов спортски директор на турскиот второлигаш, Маниса. Toj досега беше спортски директор на косовскиот …

Ндерим Неџипи стана спортски директор на Маниса Прочитај повеќе