Нико Крањчар во солзи се прости од својот татко

Денеска во Алеата на заслужните на гробиштата Мирогој во Загреб беше погребан легендарниот хрватски фудбалер и тренер Златко Цицо Крањчар, …

Нико Крањчар во солзи се прости од својот татко Прочитај повеќе