Јуве пазари од кај Пандев, донесе 19-годишен „везњак“

Италијанскиот шампион Јувентус е многу близу во своите редови да го доведе 19-годишиот фудбалер од средниот ред, Николо Ровела кој …

Јуве пазари од кај Пандев, донесе 19-годишен „везњак“ Прочитај повеќе