Мело: Понуда од РК Вардар не се одбива

Младиот португалски ракометар Нилтон Мело треба да биде ново засилување за РК Вардар 1961 во пресрет на новата сезона. Тој …

Мело: Понуда од РК Вардар не се одбива Прочитај повеќе