Top Sport

Нижниј Тагил

Форфанг скокаше најдалеку на првиот Светски куп во Русија (видео)

Норвежанецот Јохан Андре Форфанг е победник на првото натпреварување во Светскиот куп во скијачки скокови во Русија, откако имаше скокови …

Форфанг скокаше најдалеку на првиот Светски куп во Русија (видео) Прочитај повеќе

Scroll to Top