Кале Рованпера стана најмладиот рели ВРЦ шампион

Еден ден по неговиот 22. роденден, Финецот Кале Рованпера стана најмладиот светски шампион во Рели ВРЦ шампионатот, по триумфот на …

Кале Рованпера стана најмладиот рели ВРЦ шампион Прочитај повеќе