Голмански чалам кој не се исплатеше – неверојатен пенал од Русија

Иван Ломаев, голманот на рускиот второлигаш Крилја Совјетов можеби не е најпознатиот голман на светот, но сигурно е еден од …

Голмански чалам кој не се исплатеше – неверојатен пенал од Русија Прочитај повеќе