Нова трагедија во Бразил – претседателот и 4 фудбалери на Палмас загинаа во авионска несреќа

Нешто повеќе од четири години од авионската несреќа и фудбалската трагедија на Шапекоенсе, од Бразил повторно доаѓаат вознемирувачки вести. „Си-Ен-Ен …

Нова трагедија во Бразил – претседателот и 4 фудбалери на Палмас загинаа во авионска несреќа Прочитај повеќе